Sjælesorg

Omsorg

Sjælesorg er omsorg for sjælen og er en mulighed for at tale med et andet menneske om lige præcis det, der tynger dig. Det kan være alt fra mindre udfordringer til sorg, sygdom, ensomhed, skilsmisse, personlige problemer, familie relationer, tvivl, tro og tanker om fremtiden. Præsten er en erfaren samtalepartner, et medmenneske som lytter, trøster og tager dig alvorligt.

For Alle

Jeremias bog 29:11

Jeg ved, hvilke planer jeg har lagt for jer, siger Herren, planer om lykke, ikke om ulykke, om at give jer en fremtid og et håb.

Alle præster i folkekirken tilbyder sjælesorg. Præsten har tavshedspligt, og samtalerne tager udgangspunkt i det, du gerne vil tale om. Og det koster ikke noget at få en sjælesorgssamtale med præsten.

Samtalen kan foregå i kirken, hos præsten, hjemme hos dig eller på nettet via online tjenesten Sjælesorg. Du behøver ikke at være kristen eller at tro på Gud for at tale med en præst.

Online

sjælesorg.nu kan du chatte eller tale over nettet med en præst. Her har du også anonymt mulighed for at chatte med et andet menneske om lige præcis det, som du går og tumler med.

Sjælesorg