Pressemeddelelse

To kirker en hjemmeside

Hårlev og Varpelev kirker har fået en fælles sogneportsal, www.din-kirke.dk.

På den måde fik vi det hele til den halve pris, udtaler menighedsrådsmedlem Susan Sonne og fortsætter; Udgiften til hjemmesiden blev vi i menighedsrådene for de to sogne enige om at dele imellem os.

Egentlig henvendte vi os til Fronto.dk, der nu har lavet hjemmesiden, for at få lidt hjælp til opsætning af Hårlev kirkes Facebook side. I stil med den der allerede fandtes for Varpelev kirke. Men så foreslog indehaveren Tommy Rask, der tidligere har boet her i sognet, at vi samlede informationerne på en portal for begge sogne. Og det er det der nu er realiseret.

Hjemmeside portalen er optimeret for visning på både computer, tablet og smartphone. Desuden er den lavet, på en såkaldt CMS platform, så vi fra menighedsrådene selv kan vedligeholde den. Men mange af informationerne på hjemmesiden kommer direkte gennem integration med Facebook og portalen Sogn.dk, som vi i forvejen vedligeholder.

www.din-kirke.dk kan også dem der ikke har en Facebook profil, få overblik over nyheder og begivenheder fra de to sogne. Endda sammen med de informationer man ellers skulle forbi sogn.dk, og andre steder på internettet, for at finde.

Informationerne samlet et sted

På hjemmesiden findes informationer om Præsten, samt tidligere præster gennem tiderne. Og for hver af de to sogne er der informationer om kirken, nyheder, begivenheder, om kirkegården, kort, samt kontakt informationer for menighedsrådet og medarbejderne.

Endvidere findes der en række øvrige informationer på siden. Om hjemmesiden, PDF versioner af det fælles kirkeblad for de to sogne, samt et billedgalleri, og kirkelige informationer om sjælesorg, fødsel, dåb/navngivning, konfirmation, bryllup og bisættelse/begravelse.

Vi har fået mange gode tilbagemeldinger på Hårlev kirkes Facebook side, der blev søsat for fire måneder siden. Og vi håber da at der bliver taget lige så godt imod vores nye hjemmeside, i begge sogne. Jeg synes vi har fået en meget professionel, flot og brugervenlig hjemmeside, som resultat af det gode samarbejde med Fronto.dk, slutter Susan Sonne.

Din-kirke.dk - Responsive Web Design fra Fronto.dk

Højreklik for download

Yderligere information

Kontakt Susan Sonne på telefon 22595460